Romana English Deutsch Francais
  • Home
  • |
  • Termeni si conditii
  • |
  • Contact
Menu
  • Prezentare generala
  • Istoric, perspective
  • Management
  • Oferta educationala
  • Inscrieri
  • Parteneriate si proiecte
  • Biblioteca
  • Suport curs
  • Galerii foto
  • Activitati extrascolare
  • Erasmus
Stiri | Evenimente
  • OFERTA EDUCATIONALA 2025
    18.06.2025
  • CURS DE INFIRMIERA
    18.06.2025
  • ACTIUNEA CHEIE 1
    04.10.2024
  • An scolar 2024-2025 proiect nr. 2024-1-RO01-KA121-VET-000208288 - anunt lansare
    03.10.2024
  • Deschiderea anului scolar 2024-2025
    03.09.2024
  • OFERTA EDUCATIONALA 2024
    09.05.2024
  • Toate stirile
Universitatea Dimitrie Cantemir
Inspectoratul Scolar Judetean Mures
Editura EDU

Fisa cartii

Titlu ACCELERATING NEW FOOD PRODUCT DESIGN AND DEVELOPMENT
Autor(i) TOOPS DIANE; FEICHT KATHLEEN N.; TOPP ELIZABETH; DE LA HUERGA VICTORIA; WU LAWRENCE, JR; HARTMANN JOHANNES; EWALD JEFFREY; MOSKOWITZ HOWARD R.; ASHMAN HOLLIS; MCCALL CAROL; LEE CHOW MING; LEE SOO-YEUN; EITMANT PAMELA; HAYNES CLINT; DEHOFF STEVE; WAGNER MARY K.; HERZOG LESLIE J.; HUANG YAO-WEN; KASSEL T.; HUANG J.C.; MAIER ANDREA; PRINYAWIWATKUL WITOON; CHOMPREEDA PENKWAN; BECKLEY JACQUELINE H.; FOLEY M. MICHELE
Cota 664/A16
Editura BLACKWELL PUBLISHING
Domeniu FABRICAREA SI CONSERVAREA ALIMENTELOR SOLIDE
Colectie
Limba ENGLEZA
An aparitie 2007
Numar pagini 377
Info continut
ISBN 978-0-8138-0809-3
« inapoi la lista titlurilor
 
Edris Webdesign - All rights reserved
© Scoala Postliceala Dimitrie Cantemir
  • Home
  • |
  • Oferta educationala
  • |
  • Inscrieri
  • |
  • Termeni si conditii
  • |
  • Politica de confidentialitate
  • |
  • Contact
Scoala Postliceala Dimitrie Cantemir Tirgu-Mures este unitate de invatamant ACREDITATA prin ORDINUL
MINISTRULUI NR. 6207 din 18.12.2009 publicat in Monitorul Oficial al Romaniei partea I Nr. 6 / 05.01.2010.

De ce cookie-uri?

Le utilizam pentru a optimiza functionalitatea site-ului web, a imbunatati experienta de navigare si a se integra cu retele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepti utilizarea modulelor cookie.

Fisiere cookie necesare

Vezi aici politica noastra de cookie-uri si de prelucrare a datelor tale