Stiri | Evenimente
-
OFERTA EDUCATIONALA 2025
18.06.2025
-
CURS DE INFIRMIERA
18.06.2025
-
ACTIUNEA CHEIE 1
04.10.2024
-
An scolar 2024-2025 proiect nr. 2024-1-RO01-KA121-VET-000208288 - anunt lansare
03.10.2024
-
Deschiderea anului scolar 2024-2025
03.09.2024
-
OFERTA EDUCATIONALA 2024
09.05.2024
-
Toate stirile
Fisa cartii
| Titlu | FOOD FUNDAMENTALS | |
| Autor(i) | MCWILLIAMS MARGARET | |
| Cota | 641/M11 | |
| Editura | JOHN WILEY & SONS, INC. | |
| Domeniu |
ALIMENTE SI PREPARAREA LOR. MANCARURI ALIMENTE DUPA ORIGINE SAU ANOTIMP PREGATIREA ALIMENTELOR, MANCARURILOR SI MESELOR. ARTA CULINARA. GASTRONOMIE |
|
| Colectie | ||
| Limba | ENGLEZA | |
| An aparitie | 1974 | |
| Numar pagini | 596 | |
| Info continut | ||
| ISBN | 0-471-58736-2 | |
| « inapoi la lista titlurilor | ||






