Stiri | Evenimente
-
Acreditare ERASMUS+
25.03.2024
-
Dotarea cu laboratoare inteligente
25.03.2024
-
Deschiderea anului scolar 2023-2024
08.09.2023
-
In atentia absolventilor care nu au sustinut examenul de certificare a calificarii
16.01.2023
-
Bursa locurilor de munca pentru absolventi
12.10.2022
-
Deschiderea anului scolar 2022-2023
02.09.2022
- Toate stirile
Fisa cartii
Titlu | FOOD FUNDAMENTALS | |
Autor(i) | MCWILLIAMS MARGARET | |
Cota | 641/M11 | |
Editura | JOHN WILEY & SONS, INC. | |
Domeniu |
ALIMENTE SI PREPARAREA LOR. MANCARURI ALIMENTE DUPA ORIGINE SAU ANOTIMP PREGATIREA ALIMENTELOR, MANCARURILOR SI MESELOR. ARTA CULINARA. GASTRONOMIE |
|
Colectie | ||
Limba | ENGLEZA | |
An aparitie | 1974 | |
Numar pagini | 596 | |
Info continut | ||
ISBN | 0-471-58736-2 | |
« inapoi la lista titlurilor |