Stiri | Evenimente
-
Acreditare ERASMUS+
25.03.2024
-
Dotarea cu laboratoare inteligente
25.03.2024
-
Deschiderea anului scolar 2023-2024
08.09.2023
-
In atentia absolventilor care nu au sustinut examenul de certificare a calificarii
16.01.2023
-
Bursa locurilor de munca pentru absolventi
12.10.2022
-
Deschiderea anului scolar 2022-2023
02.09.2022
- Toate stirile
Fisa cartii
Titlu | MERCEOLOGIE ALIMENTARA: METODE SI TEHNICI DE DETERMINARE A CALITATII | |
Autor(i) | BOLOGA NEICU; BURDA ALEXANDRU; BARBULESCU GEORGETA | |
Cota | 620.2/B66 | |
Editura | UNIVERSITARA | |
Domeniu | MATERIALE COMERCIALE. PRODUSE, MARFURI. MERCEOLOGIE. | |
Colectie | ||
Limba | ROMANA | |
An aparitie | 2007 | |
Numar pagini | 162 | |
Info continut | ||
ISBN | 978-973-749-179-4 | |
« inapoi la lista titlurilor |