Romana English Deutsch Francais
  • Home
  • |
  • Termeni si conditii
  • |
  • Contact
Menu
  • Prezentare generala
  • Istoric, perspective
  • Management
  • Oferta educationala
  • Inscrieri
  • Parteneriate si proiecte
  • Biblioteca
  • Suport curs
  • Galerii foto
  • Activitati extrascolare
  • Erasmus
Stiri | Evenimente
  • ACTIUNEA CHEIE 1
    04.10.2024
  • An scolar 2024-2025 proiect nr. 2024-1-RO01-KA121-VET-000208288 - anunt lansare
    03.10.2024
  • Deschiderea anului scolar 2024-2025
    03.09.2024
  • OFERTA EDUCATIONALA 2024
    09.05.2024
  • Acreditare ERASMUS+
    25.03.2024
  • Dotarea cu laboratoare inteligente
    25.03.2024
  • Toate stirile
Universitatea Dimitrie Cantemir
Inspectoratul Scolar Judetean Mures
Editura EDU

Fisa cartii

Titlu GHID DE BUNE PRACTICI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR: INDUSTRIA DE PANIFICATIE
Autor(i) POPESCU AUREL; IONETE ELENA; BUHANCA MARIOARA; TUSCA ANGELICA; CRISTEA ADINA; STOIAN DORIS; MARIN VIOREL D.; BUGA CATALIN R.; PAVEL VIRGIL; MACRI ADRIANA; VOICA DANIELA; TOMA MARIA; PUSLENGHEA DUMITRU
Cota 614/G49
Editura URANUS
Domeniu IGIENA PUBLICA
CONTROLUL ALIMENTELOR. CONTROLUL SANITAR
BRUTARII. PRODUSE DE BRUTARIE SI DE PATISERIE (COFETARIE)
TEHNOLOGIA SI TRANSFORMAREA BOABELOR DE CEREALE (MORARIT, BRUTARIE ETC.)
Colectie
Limba ROMANA
An aparitie 2005
Numar pagini 176
Info continut
ISBN 973-7765-11-7
« inapoi la lista titlurilor
 
Edris Webdesign - All rights reserved
© Scoala Postliceala Dimitrie Cantemir
  • Home
  • |
  • Oferta educationala
  • |
  • Inscrieri
  • |
  • Termeni si conditii
  • |
  • Politica de confidentialitate
  • |
  • Contact
Scoala Postliceala Dimitrie Cantemir Tirgu-Mures este unitate de invatamant ACREDITATA prin ORDINUL
MINISTRULUI NR. 6207 din 18.12.2009 publicat in Monitorul Oficial al Romaniei partea I Nr. 6 / 05.01.2010.

De ce cookie-uri?

Le utilizam pentru a optimiza functionalitatea site-ului web, a imbunatati experienta de navigare si a se integra cu retele de socializare. Prin click pe butonul "DA, ACCEPT" accepti utilizarea modulelor cookie.

Fisiere cookie necesare

Vezi aici politica noastra de cookie-uri si de prelucrare a datelor tale