Stiri | Evenimente
-
Acreditare ERASMUS+
25.03.2024
-
Dotarea cu laboratoare inteligente
25.03.2024
-
Deschiderea anului scolar 2023-2024
08.09.2023
-
In atentia absolventilor care nu au sustinut examenul de certificare a calificarii
16.01.2023
-
Bursa locurilor de munca pentru absolventi
12.10.2022
-
Deschiderea anului scolar 2022-2023
02.09.2022
- Toate stirile
Fisa cartii
Titlu | GHID DE BUNE PRACTICI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR: INDUSTRIA DE PANIFICATIE | |
Autor(i) | POPESCU AUREL; IONETE ELENA; BUHANCA MARIOARA; TUSCA ANGELICA; CRISTEA ADINA; STOIAN DORIS; MARIN VIOREL D.; BUGA CATALIN R.; PAVEL VIRGIL; MACRI ADRIANA; VOICA DANIELA; TOMA MARIA; PUSLENGHEA DUMITRU | |
Cota | 614/G49 | |
Editura | URANUS | |
Domeniu |
IGIENA PUBLICA CONTROLUL ALIMENTELOR. CONTROLUL SANITAR BRUTARII. PRODUSE DE BRUTARIE SI DE PATISERIE (COFETARIE) TEHNOLOGIA SI TRANSFORMAREA BOABELOR DE CEREALE (MORARIT, BRUTARIE ETC.) |
|
Colectie | ||
Limba | ROMANA | |
An aparitie | 2005 | |
Numar pagini | 176 | |
Info continut | ||
ISBN | 973-7765-11-7 | |
« inapoi la lista titlurilor |