Stiri | Evenimente
-
Acreditare ERASMUS+
25.03.2024
-
Dotarea cu laboratoare inteligente
25.03.2024
-
Deschiderea anului scolar 2023-2024
08.09.2023
-
In atentia absolventilor care nu au sustinut examenul de certificare a calificarii
16.01.2023
-
Bursa locurilor de munca pentru absolventi
12.10.2022
-
Deschiderea anului scolar 2022-2023
02.09.2022
- Toate stirile
Fisa cartii
Titlu | PRINCIPIILE OPERATIUNILOR DE LA RECEPTIA HOTELULUI | |
Autor(i) | BAKER SUE; BRADLEY PAM; HUYTON JEREMY | |
Cota | 65/B18 | |
Editura | ALL BECK | |
Domeniu | CONDUCERE SI ORGANIZARE IN INDUSTRIE, COMERT, COMUNICATII | |
Colectie | TURISM | |
Limba | ROMANA | |
An aparitie | 2002 | |
Numar pagini | 344 | |
Info continut | ||
ISBN | 973-655-187-3 | |
« inapoi la lista titlurilor |