Stiri | Evenimente
-
ACTIUNEA CHEIE 1
04.10.2024
-
An scolar 2024-2025 proiect nr. 2024-1-RO01-KA121-VET-000208288 - anunt lansare
03.10.2024
-
Deschiderea anului scolar 2024-2025
03.09.2024
-
OFERTA EDUCATIONALA 2024
09.05.2024
-
Acreditare ERASMUS+
25.03.2024
-
Dotarea cu laboratoare inteligente
25.03.2024
-
Toate stirile
Fisa cartii
Titlu | PRINCIPIILE OPERATIUNILOR DE LA RECEPTIA HOTELULUI | |
Autor(i) | BAKER SUE; BRADLEY PAM; HUYTON JEREMY | |
Cota | 65/B18 | |
Editura | ALL BECK | |
Domeniu | CONDUCERE SI ORGANIZARE IN INDUSTRIE, COMERT, COMUNICATII | |
Colectie | TURISM | |
Limba | ROMANA | |
An aparitie | 2002 | |
Numar pagini | 344 | |
Info continut | ||
ISBN | 973-655-187-3 | |
« inapoi la lista titlurilor |