Fisa cartii
| Titel | GHID DE BUNE PRACTICI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR: INDUSTRIA DE PANIFICATIE | |
| Autor(en) | POPESCU AUREL; IONETE ELENA; BUHANCA MARIOARA; TUSCA ANGELICA; CRISTEA ADINA; STOIAN DORIS; MARIN VIOREL D.; BUGA CATALIN R.; PAVEL VIRGIL; MACRI ADRIANA; VOICA DANIELA; TOMA MARIA; PUSLENGHEA DUMITRU | |
| die Quote | 614/G49 | |
| Editura | URANUS | |
| Domeniu | 
			IGIENA PUBLICA CONTROLUL ALIMENTELOR. CONTROLUL SANITAR BRUTARII. PRODUSE DE BRUTARIE SI DE PATISERIE (COFETARIE) TEHNOLOGIA SI TRANSFORMAREA BOABELOR DE CEREALE (MORARIT, BRUTARIE ETC.)  | 
	|
| Colectie | ||
| Limba | ROMANA | |
| An aparitie | 2005 | |
| Numar pagini | 176 | |
| Info continut | ||
| ISBN | 973-7765-11-7 | |
| « inapoi la lista titlurilor | ||






