Fisa cartii
Titel | GHID DE BUNE PRACTICI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR: INDUSTRIA DE PANIFICATIE | |
Autor(en) | POPESCU AUREL; IONETE ELENA; BUHANCA MARIOARA; TUSCA ANGELICA; CRISTEA ADINA; STOIAN DORIS; MARIN VIOREL D.; BUGA CATALIN R.; PAVEL VIRGIL; MACRI ADRIANA; VOICA DANIELA; TOMA MARIA; PUSLENGHEA DUMITRU | |
die Quote | 614/G49 | |
Editura | URANUS | |
Domeniu |
IGIENA PUBLICA CONTROLUL ALIMENTELOR. CONTROLUL SANITAR BRUTARII. PRODUSE DE BRUTARIE SI DE PATISERIE (COFETARIE) TEHNOLOGIA SI TRANSFORMAREA BOABELOR DE CEREALE (MORARIT, BRUTARIE ETC.) |
|
Colectie | ||
Limba | ROMANA | |
An aparitie | 2005 | |
Numar pagini | 176 | |
Info continut | ||
ISBN | 973-7765-11-7 | |
« inapoi la lista titlurilor |